ΒΙΝΤΕΟ: Σπαρακτικός Σεφτσένκο! Έβαλε τα κλάματα μιλώντας για την Ουκρανία

14:32 - 07/03/2022

ΒΙΝΤΕΟ: Σπαρακτικός Σεφτσένκο! Έβαλε τα κλάματα μιλώντας για την Ουκρανία 07/03/2022 Βούρκωσε ο Αντρέι Σεφτσένκο μιλώντας σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Ο θρύλος της Μίλαν βλέπει με θλίψη την πατρίδα του να πολιορκείται από τη Ρωσία και αρκετά μέλη της οικογένειάς του να βρίσκονται σε κίνδυνο. «Η μαμά μου, η αδερφή μου και άλλοι συγγενείς μου είναι ακόμα στην Ουκρανία, τους μιλάω καθημερινά. Ήταν επιλογή τους να μείνουν. Δεν μπορώ να δω τι συμβαίνει στη χώρα μου χωρίς να κλάψω. Μου λένε την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, τις βομβαρδισμένες πόλεις, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους που σκοτώθηκαν. Πρέπει να προ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπαρακτικός Σεφτσένκο έβαλε τα κλάματα: «Χρειαζόμαστε βοήθεια» (video)

Έκκληση για βοήθεια στην Ουκρανία απηύθυνε για άλλη μια φορά, με δάκρυα στα μάτια, ο Αντρέι Σεφτσένκο. Μιλώντας στην εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης «Che Tempo Che Fa», ο θρύλος του ουκρανικού ποδοσφαίρου δεν μπορούσε να κρύψει την μεγάλη συγκίνησή του καθώς μέλη της οικογένειάς του παραμένουν στην πατρίδα του. «Η μαμά μου, η αδερφή μου […] The post Σπαρακτικός Σεφτσένκο έβαλε τα κλάματα: «Χρειαζόμαστε βοήθεια» (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Σπαρακτικός Σεφτσένκο έβαλε τα κλάματα: «Χρειαζόμαστε βοήθεια»

Έκκληση για βοήθεια στην Ουκρανία απηύθυνε για άλλη μια φορά, με δάκρυα στα μάτια, ο Αντρέι Σεφτσένκο Μιλώντας στην εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης «Che Tempo Che Fa», ο θρύλος του ουκρανικού ποδοσφαίρου δεν μπορούσε να κρύψει την μεγάλη συγκίνησή του καθώς μέλη της οικογένειάς του παραμένουν στην πατρίδα του. «Η μαμά μου, η αδερφή μου […] The post Σπαρακτικός Σεφτσένκο έβαλε τα κλάματα: «Χρειαζόμαστε βοήθεια» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Συγκλονίζει ο Σεφτσένκο: Βούρκωσε στην TV μιλώντας για την Ουκρανία

Βούρκωσε ο Αντρέι Σεφτσένκο μιλώντας σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Ο θρύλος της Μίλαν βλέπει με θλίψη την πατρίδα του να πολιορκείται από τη Ρωσία και αρκετά μέλη της οικογένειάς του να βρίσκονται σε κίνδυνο. H μαμά μου, η αδερφή μου και άλλοι συγγενείς μου είναι ακόμα στην Ουκρανία, τους […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)