Μπέττυ Νικολέση για Γιώργο Κιμούλη: «Χάναμε τα λόγια μας και έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες»
12:30 - 08/03/2022
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκαν στο «στόχαστρο» της ηθοποιού Μπέττυς Νικολέση, στη συνέντευξη
To άρθρο Μπέττυ Νικολέση για Γιώργο Κιμούλη: «Χάναμε τα λόγια μας και έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέττυ Νικολέση για Γιώργο Κιμούλη: Χάναμε τα λόγια μας και έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες
Όσα δήλωσε η ηθοποιός στο Πρωινό
Διαβάστε το στο Μπέττυ Νικολέση για Γιώργο Κιμούλη: Χάναμε τα λόγια μας και έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες
Στην κάμερα του Πρωινό μίλησε η Μπέττυ Νικολέση για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη και πόσο δύσκολη ήταν. «Από την πρώτη μου δουλειά, που ήταν Ο Πέτρος και τα κορίτσια του, δεν έχω τόσο καλές αναμνήσεις. Ήταν, φυσικά, μεγάλη ευκαιρία για μένα γιατί ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση ... Περισσότερα
To άρθρο Μπέττυ Νικολέση για Γιώργο Κιμούλη: Χάναμε τα λόγια μας και έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μπέττυ Νικολέση για Γιώργο Κιμούλη: «Έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες»
Η Μπέττυ Νικολέση μιλώντας στο «Πρωινό» αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη...
Διαβάστε το στο ZouglaΜπέττυ Νικολέση για Γιώργο Κιμούλη: «Έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες»
Η Μπέττυ Νικολέση μιλώντας στο «Πρωινό» αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.
«Από την πρώτη μου...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚόλαφος η Μπέττυ Νικολέση για τον Κιμούλη: «Χάναμε τα λόγια μας και έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες»
Η Μπέττυ Νικολέση για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.
Διαβάστε το στο neolaia.gr