Ξέσπασμα Μάζη για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: «Σε καλούν να συζητήσεις κι εσύ πας»;

14:10 - 09/03/2022

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ: Ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης μιλώντας στο Kontra Channel επικαλέστηκε το άρθρο του Επίτιμου Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνου Ζιαζιά στο Militaire.gr και τα όσα ανέφερε για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να δώσει όπλα στην Ουκρανία. Ο κ.Μάζης δήλωσε κάθετα αντίθετος στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να σε καλούν για να σου πουν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οικονόμου για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Προσερχόμαστε με ρεαλισμό

Για το πλαίσιο της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Όπως τόνισε: «Τόσο στην χθεσινή του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός όσο και στο μπρίφινγκ στο παρελθόν, έχουμε θέσει το πλαίσιο. Το γεγονός ότι έχουμε διαφωνίες δεν σημαίνει ότι δεν θα συζητάμε με την Τουρκία. Προσερχόμαστε με ρεαλισμό και είναι θέσεις που εδράζονται στο διεθνές δίκαιο. Και οι 2 χώρες αντιμετωπίζουμε κοινές προκλήσεις και είναι προς το συμφέρον και των 2 χωρών να βρουμε κοινούς τρόπους αντιμετώπισης σε ένα πνεύμα απερίφραστης καταδίκης κάθε απόπειρας αναθεωρητισμού και παραβίασης της εδαφικής ανεξ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξέσπασμα Μάζη για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: «Σε καλούν να συζητήσεις κι εσύ πας»;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Ξέσπασμα Μάζη για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: «Σε καλούν να συζητήσεις κι εσύ πας»; εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Οικονόμου για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Προσερχόμαστε με ρεαλισμό

«Η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη και διεκδικεί μαζί με τις υπόλοιπες χώρες, λύσεις που καμία από μόνη της δεν μπορεί να πετύχει»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο