Άγιος Παΐσιος: Σχόλια στο 4ο επεισόδιο (ΒΙΝΤΕΟ)

13:46 - 10/03/2022

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ MEGA: Στην τηλεοπτική σειρά του mega, «Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό», φαίνεται ξεκάθαρα ότι για αιώνες ζούσε το γένος μας στηριζόμενο στην αληθινή πίστη του Θεού και στις ελληνικές παραδόσεις μας. Για 3000 χρόνια που ζούσαν εκεί οι Έλληνες κρατήθηκαν ζωντανοί σε αυτές τις δυο αξίες, την πίστη στον Θεό και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγιος Παΐσιος: Σχόλια στο 4ο επεισόδιο

Άγιος Παΐσιος: Στην τηλεοπτική σειρά του mega, «Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό», φαίνεται ξεκάθαρα ότι για αιώνες ζούσε το γένος μας στηριζόμενο στην αληθινή πίστη του Θεού και στις ελληνικές παραδόσεις μας. Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Σχόλια στο 4ο επεισόδιο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

«Άγιος Παΐσιος»: Δείτε Online το 5ο επεισόδιο

«Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό Επεισόδιο 5» Το τέταρτο επεισόδιο της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό». Ο Αρσένιος μεγαλώνει και συναντά ως παιδί προσφύγων τις πρώτες δυσκολίες με τους συνομήλικούς του. Δείτε Online το επεισόδιο Μετά από πολλές περιπλανήσεις και δυσκολίες, η οικογένεια του Πρόδρομου Εζνεπίδη φτάνει στην […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Άγιος Παΐσιος»: Δείτε Online το 5ο επεισόδιο

Διαβάστε το στο happytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο