Ιερώνυμος σε Επιφάνιο: “Προσευχόμαστε αδιαλείπτως – Έτοιμοι να φιλοξενήσουμε πρόσφυγες”

14:42 - 11/03/2022

Επιμέλεια: ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος επικοινώνησε τηλεφωνικά, σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 το πρωί, με τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιο και του εξέφρασε, για μία ακόμη φορά, την αμέριστη συμπαράσταση της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τον χειμαζόμενο ορθόδοξο λαό της Ουκρανίας. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιερώνυμος σε Επιφάνιο: ” Έτοιμοι να φιλοξενήσουμε πρόσφυγες” – Η Εγκύκλιος της Ι.Συνόδου στις μητροπόλεις

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ– Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της Ελλαδικής Εκκλησίας για τη φιλοξενία των προσφύγων από τον πόλεμο στην ουκρανία .Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου έλαβαν σήμερα οι μητροπόλεις ενώ την ίδια ώρα είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία του Μητροπολίτη Κιέβου κ. Επιφάνιο με τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας κ. Ιερώνυμος. Το άρθρο Ιερώνυμος σε Επιφάνιο: ” Έτοιμοι να φιλοξενήσουμε πρόσφυγες” – Η Εγκύκλιος της Ι.Συνόδου στις μητροπόλεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο