Μανέ: «Το Μουντιάλ είναι το όνειρο μου»
13:48 - 12/03/2022
Στον απλό τρόπο ζωής του, ο οποίος είναι αντίθετος με αυτούς των Ρονάλντο, Νεϊμάρ αλλά και στο βάρος που ένιωθε προτού χαρίσει το Κόπα Άφρικα στη Σενεγάλη με το πέναλτι του αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Σαντιό Μανέ. Συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό «France Football» έδωσε ο Σαντιό Μανέ. Ο 29χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ αναφέρθηκε […]
The post Μανέ: «Το Μουντιάλ είναι το όνειρο μου» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μανέ: «Το Μουντιάλ είναι το όνειρο μου»
Στον απλό τρόπο ζωής του, ο οποίος είναι αντίθετος με αυτούς των Ρονάλντο, Νεϊμάρ αλλά και στο βάρος που ένιωθε προτού χαρίσει το Κόπα Άφρικα στη Σενεγάλη με το πέναλτι του αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Σαντιό Μανέ. Συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό «France Football» έδωσε ο Σαντιό Μανέ. Ο 29χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ αναφέρθηκε […]
The post Μανέ: «Το Μουντιάλ είναι το όνειρο μου» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΠάτρα: Το συντριβάνι και το «τρολ»
«Τρολ» έγινε η Πάτρα και τα σιντριβάνια της στα social media μέσα από το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει έναν νεαρό να βουτάει στα νερά του ενός εκ των δύο σιντριβανιών της πλατείας Γεωργίου. «Βουτιά στο καθαρότερο σιντριβάνι του κόσμου» έγραφε το βίντεο. Θα μπορούσαν οι αρμόδιοι να καθαρίζουν τα νερά εν όψει και του […]
Διαβάστε το στο dete.gr