Ζήνα Κουτσελίνη για Κοντομηνά – Σπυροπούλου: «Ένας άντρας δύο μέτρα να λέει αυτό»
12:16 - 14/03/2022
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν τη Δευτέρα η Ζήνα Κουτσελίνη. Όπως ήταν αναμενόμενο, μαζί με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο […]
The post Ζήνα Κουτσελίνη για Κοντομηνά – Σπυροπούλου: «Ένας άντρας δύο μέτρα να λέει αυτό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Περιμένω ένα συγγνώμη, όχι να την συγχωρήσω»
Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη...
Διαβάστε το στο ZouglaΖήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Περιμένω ένα συγγνώμη, όχι να την συγχωρήσω»
Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία με την είσοδό της στο πλατό η παρουσιάστρια έλυσε τις διαφορές της με τον Γιώργο Λιάγκα,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑποκάλυψη Κουτσελίνη για Κοντομηνά – Σπυροπούλου: Μου ζήτησε συγγνώμη για ότι μου έκανε
«Αυτός ο ηγέτης, με έβαλε στο σπίτι του πάρα πολλές φορές, σχεδόν καθημερινά ήμουν εκεί. Έχει μοιραστεί πολλές δικές του αλήθειες μαζί μου. Ήταν ένα μικρό παιδί και αγαπούσε τους ανθρώπους γύρω του. Ντίμη τον λέγαμε. Έριχνε ένα βόλι στη σύσκεψη, μάς άφηνε όλους να φωνάζουμε, έφευγε για λίγο έξω, ερχόταν και έλεγε: «Τι έγινε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚουτσελίνη για Κοντομηνά - Σπυροπούλου: "Ένας άντρας δύο μέτρα να λέει αυτό"
"Θέλω να μάθει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι οι άνθρωποι όταν κάνουμε λάθη σκύβουμε ρε παιδί μου και λέμε συγγνώμη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr