Ζυμαρικά με σπανάκι και σάλτσα από ρικότα
10:20 - 17/03/2022
Υλικά 220γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας 1 φλ. τσαγιού τυρί ρικότα 230 γρ. φρέσκο baby σπανάκι, πλυμένο 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα, συν επιπλέον για σερβίρισμα Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι 3 φέτες λεμονιού, για το σερβίρισμα (προαιρετικά) 1 κ. σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, συν έξτρα για το γαρνίρισμα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη ή λιωμένη Αλάτι και μαύρο πιπέρι Εκτέλεση Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν al dente. Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε τη ρικότα με το ελαιόλαδο, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώστε με 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και μια καλή πρέζα πιπέρι. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν, δοκιμάστε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr