Αλέξης Κούγιας: «Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου»
09:07 - 18/03/2022
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, το πρωινό της Παρασκευής, καθώς συνεχίζεται η δίκη του προφυλακισμένου ηθοποιού και […]
The post Αλέξης Κούγιας: «Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας: Καταγγελία για την εκπομπή της Καινούργιου (Βίντεο)
Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του έξω από το δικαστήριο επέλεξε να αναφερθεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αρκετά αιχμηρό λόγο.
Διαβάστε το στο Κούγιας: Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου
Ο κ. Κούγιας κατήγγειλε ότι υπήρξε διαστρέβλωση των λεγομένων του.
Διαβάστε το στο Αλέξης Κούγιας: Καταγγελία για την εκπομπή της Καινούργιου – Η δημόσια στήριξη της Τσιμτσιλή
Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς συνεχίζεται η δίκη του προφυλακισμένου ηθοποιού και
To άρθρο Αλέξης Κούγιας: Καταγγελία για την εκπομπή της Καινούργιου – Η δημόσια στήριξη της Τσιμτσιλή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλέξης Κούγιας: «Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου»
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, το πρωινό της Παρασκευής, καθώς συνεχίζεται η δίκη του προφυλακισμένου ηθοποιού και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτη Λιγνάδη. Μιλώντας στις κάμερες, ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος επέλεξε να αναφερθεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και δη με λόγο αιχμηρό. «Θέλω να πω το εξής χωρίς να θέλω […]
Διαβάστε το στο dete.grΤο είπε ξαφνικά στις κάμερες ο Αλέξης Κούγιας: «Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Καινούργιου»
Καταγγελία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου έκανε το πρωί της Παρασκευής, ο Αλέξης Κούγιας [...]
The post Το είπε ξαφνικά στις κάμερες ο Αλέξης Κούγιας: «Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Καινούργιου» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr