Αλέξης Κούγιας: «Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου»

09:07 - 18/03/2022

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, το πρωινό της Παρασκευής, καθώς συνεχίζεται η δίκη του προφυλακισμένου ηθοποιού και […] The post Αλέξης Κούγιας: «Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας: Καταγγελία για την εκπομπή της Καινούργιου (Βίντεο)

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του έξω από το δικαστήριο επέλεξε να αναφερθεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αρκετά αιχμηρό λόγο.

Διαβάστε το στο

Κούγιας: Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ο κ. Κούγιας κατήγγειλε ότι υπήρξε διαστρέβλωση των λεγομένων του.

Διαβάστε το στο

Αλέξης Κούγιας: Καταγγελία για την εκπομπή της Καινούργιου – Η δημόσια στήριξη της Τσιμτσιλή

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς συνεχίζεται η δίκη του προφυλακισμένου ηθοποιού και To άρθρο Αλέξης Κούγιας: Καταγγελία για την εκπομπή της Καινούργιου – Η δημόσια στήριξη της Τσιμτσιλή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αλέξης Κούγιας: «Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου»

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, το πρωινό της Παρασκευής, καθώς συνεχίζεται η δίκη του προφυλακισμένου ηθοποιού και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτη Λιγνάδη. Μιλώντας στις κάμερες, ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος επέλεξε να αναφερθεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και δη με λόγο αιχμηρό. «Θέλω να πω το εξής χωρίς να θέλω […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Το είπε ξαφνικά στις κάμερες ο Αλέξης Κούγιας: «Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Καινούργιου»

Καταγγελία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου έκανε το πρωί της Παρασκευής, ο Αλέξης Κούγιας [...] The post Το είπε ξαφνικά στις κάμερες ο Αλέξης Κούγιας: «Θέλω να κάνω μια καταγγελία για την εκπομπή της Καινούργιου» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο