Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»
14:50 - 18/03/2022
Παγκόσμια μέρα ύπνου σήμερα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιέγραφε στην Ελένη Μενεγάκη πόσο πολύ του αρέσει να κοιμάται. Μάλιστα, ο […]
The post Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: «Άφωνη» με τον λογαριασμό του ρεύματος - «Μου έπεσε από τα χέρια»
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι «έμεινε παγωτό» όταν είδε το λογαριασμό του ρεύματος!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕλένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»
Παγκόσμια μέρα ύπνου σήμερα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιέγραφε στην Ελένη Μενεγάκη πόσο πολύ του αρέσει να κοιμάται.
Διαβάστε το στο thebest.grΕλένη Μενεγάκη: Έμεινε «κάγκελο» με τον λογαριασμό του ρεύματος – «Μου έπεσε από τα χέρια»
Ελένη Μενεγάκη: Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι «έμεινε παγωτό» όταν είδε το λογαριασμό του ρεύματος. Παγκόσμια μέρα ύπνου σήμερα Παρασκευή (18/3) και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε ότι του αρέσει να κοιμάται και να βάζει το air condition στους 28 με 29° και τότε η Ελένη δεν δίστασε να τον ρωτήσει...
The post Ελένη Μενεγάκη: Έμεινε «κάγκελο» με τον λογαριασμό του ρεύματος – «Μου έπεσε από τα χέρια» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣτα «κάγκελα» η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια» (ΒΙΝΤΕΟ)
Παγκόσμια μέρα ύπνου σήμερα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιέγραφε στην Ελένη Μενεγάκη πόσο πολύ του αρέσει να κοιμάται, βάζοντας το air condition στους 28-29°. Και τότε ακολούθησε ο εξής διάλογος με την Ελένη Μενεγάκη: Ελένη Μενεγάκη: Ο λογαριασμός του ρεύματος σου ήρθε; Που βάζεις το air condition στο 28… Δημήτρης Ουγγαρέζος: Με βάρεσε καλά. Τον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Μενεγάκη: "Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια" [Βίντεο]
Ο λογαριασμός του ρεύματος έπεσε από τα χέρια της Ελένης Μενεγάκη
Διαβάστε το στο thetoc.grΕλένη Μενεγάκη: «Άφωνη» με τον λογαριασμό του ρεύματος - «Μου έπεσε από τα χέρια»
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι «έμεινε παγωτό» όταν είδε το…
Διαβάστε το στο onsports.grΗ Ελένη Μενεγάκη έμεινε «Κάγκελο» όταν άνοιξε τον λογαριασμό του ρεύματος – «Μου έπεσε από τα χέρια»
Παγκόσμια μέρα ύπνου σήμερα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε ότι του αρέσει να κοιμάται και να βάζει το air condition στους 28 με 29° και τότε η Ελένη δεν δίστασε να τον ρωτήσει αν του ήρθε υψηλός ο λογαριασμός του ρεύματος. «Ο λογαριασμός του ρεύματος σου ήρθε; Που βάζεις το air condition στο 28…» τον […]
Η Ελένη Μενεγάκη έμεινε «Κάγκελο» όταν άνοιξε τον λογαριασμό του ρεύματος – «Μου έπεσε από τα χέρια» - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΕλένη Μενεγάκη: “Ο λογαριασμός του ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια” (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την αντίδρασή της, όταν έλαβε τον λογαριασμό του ρεύματος.
Διαβάστε το στο neolaia.gr