Κυρ. Μητσοτάκης: Να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της φροντίδας

10:58 - 21/03/2022

«Είμαι ευτυχισμένος για τρεις λόγους: Γιατί είμαι πάλι πίσω στη δουλειά μετά την περιπέτειά μου με τον Covid, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και είναι ασφαλή. Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να το κάνουμε πιο ανθεκτικό αλλά και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της φροντίδας». Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τον χαιρετισμό του, στα επίσημα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ποιότητα της Φροντίδας και την Ασφάλεια των Ασθενών, που έχει ιδρύσει στην Αθήνα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. «Η πανδημία ανέδειξε τα πλεονεκτήματα και τα μειονέκτημα του ΕΣΥ. Πρέπει να συνηθίσουμε να ζ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κ. Μητσοτάκης: Υποχρέωσή μας η περαιτέρω ενίσχυση του ΕΣΥ – Να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της φροντίδας

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)