Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω συνηθίσει για εμένα να λένε πολλά… Μιμείται κάποια άλλη, δεν έχει ταυτότητα»

20:58 - 21/03/2022

Σε μία ανάρτηση με πολλά μηνύματα πέρασε η Ιωάννα Μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε […] The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω συνηθίσει για εμένα να λένε πολλά… Μιμείται κάποια άλλη, δεν έχει ταυτότητα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάρτηση για όσους στέκονται στην εικόνα της – «Μιμείται κάποια άλλη – Δεν έχει ταυτότητα»

Μια φωτογραφία την οποία έλαβε από μια θαυμάστρια της δημοσιοποίησε η Ιωάννα Μαλέσκου και θέλησε να στείλει μήνυμα σε όσους στέκονται στην εντυπωσιακή εικόνα της. Η παρουσιάστρια του Love It, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού που την παρακολουθεί στην τηλεόραση, γράφοντας παράλληλα ένα μακροσκελές κείμενο που περιέχει αρκετούς «συμβολισμούς». «Έχω συνηθίσει να ακούω για εμένα πολλά. Στέκονται στην “εντυπωσιακή” εικόνα σου. Σε βλέπουν απλά από περιέργεια. Δεν καταλαβαίνουν τι λες. Μιμείται κάποια άλλη. Δεν έχει ταυτότητα. Και άλλα πολλά (στην πλειονότητά τους χρωματισμένα αρνητικά)! Κάποτε στενοχωριόμουν. Μέχρι που κατάλαβα και άρχισ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: "Κάποτε στεναχωριόμουν, έχω συνηθίσει να ακούω πολλά, ότι μιμούμαι μία άλλη, ότι δεν έχω ταυτότητα"

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε έναν απολογισμό με αφορφή ένα ιδιαίτερο συμβάν

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο