Ζελένσκι στην ιταλική Βουλή: «Ο λαός μου θάβει τους νεκρούς του στα πάρκα, σε ομαδικούς τάφους»

13:22 - 22/03/2022

Μια ακόμη δραματική ομιλία από τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος μίλησε σε απευθείας σύνδεση με την ολομέλεια του ιταλικού κοινοβουλίου. «Ο λαός μου μετετράπη σε στρατό, είδε τις καταστροφές και το αίμα που χύθηκε εξαιτίας του εχθρού», τόνισε. «Πριν από μια εβδομάδα είχα πει ότι είχαν σκοτωθεί 79 παιδιά. Τώρα είναι 117, και δεν είναι ο τελικός απολογισμός. Δεκάδες χιλιάδες οικογένειες καταστράφηκαν, όπως και εκατομμύρια σπίτια. Ο λαός μου θάβει τους νεκρούς του στα πάρκα, σε ομαδικούς τάφους», πρόσθεσε ο Ζελένσκι. Τόνισε ακόμη ότι η Μαριούπολη, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς, αριθμούσε 500.000 κατοίκους, όπως η ιταλική πόλη της Γένοβας. «Χρειαζόμαστε ειρήνη, αλλά βλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζελένσκι στην ιταλική Βουλή: Θάβουμε τους νεκρούς μας σε πάρκα, οι Ρώσοι φέρονται όπως οι Ναζί – Σταματήστε τον Πούτιν

Για άλλη μια φορά ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μιλώντας στη Βουλή κράτους της Δύσης, παρομοίασε τη Ρωσία με τους Ναζί. Και σε δραματικούς τόνους μίλησε για τα παιδιά που χάνουν τη ζωή τους και την Ουκρανία που θάβει τους νεκρούς της σε πάρκα και ομαδικούς τάφους! «Ο λαός μου μετετράπη σε στρατό, είδε τις καταστροφές και ... Περισσότερα To άρθρο Ζελένσκι στην ιταλική Βουλή: Θάβουμε τους νεκρούς μας σε πάρκα, οι Ρώσοι φέρονται όπως οι Ναζί – Σταματήστε τον Πούτιν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ζελένσκι: «Ο λαός μου θάβει τους νεκρούς του στα πάρκα», είπε στο ιταλικό κοινοβούλιο

«Ο λαός μου μετετράπη σε στρατό, είδε τις καταστροφές και το αίμα που χύθηκε εξαιτίας του εχθρού», δήλωσε πριν λίγο ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε απευθείας σύνδεση με την ολομέλεια του ιταλικού κοινοβουλίου. «Πριν από μια εβδομάδα είχα πει ότι είχαν σκοτωθεί 79 παιδιά. Τώρα είναι 117, και δεν είναι ο τελικός απολογισμός. Δεκάδες χιλιάδες οικογένειες καταστράφηκαν, όπως και εκατομμύρια σπίτια. Ο λαός μου θάβει τους νεκρούς του στα πάρκα, σε ομαδικούς τάφους», πρόσθεσε ο Ζελένσκι.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ζελένσκι στην Ιταλική Βουλή: Δεκάδες χιλιάδες οικογένειες καταστράφηκαν, 117 παιδιά- Θάβουμε τους νεκρούς σε ομαδικούς τάφους

«Ο λαός μου μετετράπη σε στρατό, είδε τις καταστροφές

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ζελένσκι στην ιταλική Βουλή: Ο λαός μας έγινε στρατός, βρισκόμαστε στα όρια της επιβίωσης

Δραματικό μήνυμα του ουκρανού προέδρου στους βουλευτές της χώρας. «Οι Ρώσοι βιάζουν, σκοτώνουν, βασανίζουν. Όπως οι Ναζί στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο» είπε με τον Μάριο Ντράγκι να χαρακτηρίζει «ηρωική» την αντίσταση της Μαριούπολης και όλων των υπόλοιπων ουκρανικών πόλεων The post Ζελένσκι στην ιταλική Βουλή: Ο λαός μας έγινε στρατός, βρισκόμαστε στα όρια της επιβίωσης appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ζελένσκι στην ιταλική βουλή: Ο λαός μου έχει γίνει στρατός - Είμαστε στα όρια της επιβίωσης

Στους Ιταλούς βουλευτές και τον ιταλικό λαό απευθύνθηκε σήμερα ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι μέσω βιντεοκλήσης.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ζελένσκι στην ιταλική Βουλή: Θάβουμε τους νεκρούς μας σε πάρκα, οι Ρώσοι φέρονται όπως οι Ναζί

Για άλλη μια φορά ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μιλώντας στη Βουλή κράτους της Δύσης, παρομοίασε τη Ρωσία με τους Ναζί. Και σε δραματικούς τόνους μίλησε για τα παιδιά που χάνουν τη ζωή τους και την Ουκρανία που θάβει τους νεκρούς της σε πάρκα και ομαδικούς τάφους! «Ο λαός μου μετετράπη σε στρατό, είδε τις καταστροφές και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας