Τ. Θεοδωρικάκος: Να μη συνεχιστεί η αντιδικία με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου

15:54 - 22/03/2022

Την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να μην συνεχιστεί η αντιδικία του δημοσίου με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου που πέθανε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι, εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3. Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε πως ούτε ο ίδιος ούτε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας επιθυμούν να συνεχιστεί η αντιδικία σε τρίτο βαθμό, ωστόσο την τελική απόφαση θα λάβει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. «Πιστεύουμε ότι το ελληνικό δημόσιο πρέπει να σταματήσει και να δοθεί το ποσό στην οικογένεια γιατί, και σε αυτές τις περιπτώσεις - το κράτος πρέπει να σέβεται τον πολίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός. Πάνω από 3.0

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδωρικάκος: Να μη συνεχιστεί η αντιδικία με την οικογένεια του Μάριου που πέθανε από αδέσποτη σφαίρα

Ο υπουργός ανέφερε πως ούτε ο ίδιος ούτε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας επιθυμούν να συνεχιστεί η αντιδικία σε τρίτο βαθμό, ωστόσο την τελική απόφαση θα λάβει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Θεοδωρικάκος για 11χρονο Μάριο: Να μη συνεχιστεί η αντιδικία του δημοσίου με την οικογένεια, να δοθεί η αποζημίωση

Στο θέμα της αποζημίωσης της οικογένειας του 11χρονου Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι το 2017 αναφέρθηκε υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, λέγοντας πως πρέπει να σταματήσει η αντιδικία του ελληνικού δημοσίου με την οικογένεια και να δοθεί το ποσό. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε πως ούτε ο ίδιος ούτε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας επιθυμούν να συνεχιστεί η αντιδικία σε τρίτο βαθμό, ωστόσο την τελική απόφαση θα λάβει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. «Πιστεύουμε ότι το ελληνικό δημόσιο πρέπει να σταματήσει και να δοθεί το ποσό στην οικογένεια γιατί, και σε αυτές τις περιπτώσεις – το κράτος πρέπει να σέβε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θεοδωρικάκος: «Ως ένδειξη σεβασμού, το Ελληνικό Δημόσιο πρέπει να σταματήσει την αντιδικία με την οικογένεια του αδικοχαμένου Μάριου»

Στην ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη» φιλοξενήθηκε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μιλώντας στους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλου και ο Βασίλη Χιώτη, ο Υπουργός αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του οργανωμένου σχεδίου καθημερινών επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, στις επαναπροωθήσεις παράνομων μεταναστών, στην... The post Θεοδωρικάκος: «Ως ένδειξη σεβασμού, το Ελληνικό Δημόσιο πρέπει να σταματήσει την αντιδικία με την οικογένεια του αδικοχαμένου Μάριου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τ. Θεοδωρικάκος: Το Δημόσιο πρέπει να σταματήσει την αντιδικία με την οικογένεια του αδικοχαμένου Μάριου

 «Πιστεύω ότι η ελληνική Πολιτεία πρέπει εις ένδειξη σεβασμού της μνήμης αυτού του παιδιού και από στοιχειώδη ευαισθησία απέναντι στην οικογένειά του, να σταματήσει αυτή την αντιδικία και το ποσό που έχει επιδικαστεί να δοθεί στην οικογένεια. Οφείλει το κράτος να σέβεται τους πολίτες και με αυτόν τον τρόπο» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος, Γγια την υπόθεση αποζημίωσης από το Ελληνικό Δημόσιο της οικογένειας του 11χρονου μαθητή Μάριου Σουλούκου που σκοτώθηκε το 2017 από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Θεοδωρικάκος: «Ως ένδειξη σεβασμού, το Ελληνικό Δημόσιο πρέπει να σταματήσει την αντιδικία με την οικογένεια του αδικοχαμένου Μάριου»

Στην ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη» φιλοξενήθηκε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μιλώντας στους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλου και ο Βασίλη Χιώτη, ο Υπουργός αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του οργανωμένου σχεδίου καθημερινών επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, στις επαναπροωθήσεις παράνομων μεταναστών, στην αύξηση των ελέγχων της Τροχαίας […] The post Θεοδωρικάκος: «Ως ένδειξη σεβασμού, το Ελληνικό Δημόσιο πρέπει να σταματήσει την αντιδικία με την οικογένεια του αδικοχαμένου Μάριου» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Θεοδωρικάκος: Το Δημόσιο εγκαταλείπει τη δικαστική αντιδικία – Δικαίωση για την οικογένεια του 11χρονου Μάριου

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, εξέφρασε την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να μην συνεχιστεί η αντιδικία του δημοσίου με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου που πέθανε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι. Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε εκτενώς στην υπόθεση αποζημίωσης της οικογένειας του αδικοχαμένου 11χρονου μαθητή Μάριου Το άρθρο Θεοδωρικάκος: Το Δημόσιο εγκαταλείπει τη δικαστική αντιδικία – Δικαίωση για την οικογένεια του 11χρονου Μάριου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)