Πακιστάν: Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους – Νεκροί οι δύο πιλότοι

18:22 - 22/03/2022

Ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν συνετρίβη την Τρίτη, 22.03.2022, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, παρασύροντας στον θάνατο τους δύο πιλότους, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της πακιστανικής Πολεμικής Αεροπορίας. «Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στην Πεσαβάρ στη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής ρουτίνας», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η Πολεμική Αεροπορία του Πακιστάν. Δεν αναφέρθηκαν άλλα θύματα ... Περισσότερα To άρθρο Πακιστάν: Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους – Νεκροί οι δύο πιλότοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έπεσε στρατιωτικό αεροπλάνο στο Πακιστάν – Νεκροί δύο πιλότοι

Ένα εκπαιδευτικό αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν συνετρίβη την Τρίτη (22/3) στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο πιλότοι, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της πακιστανικής Πολεμικής Αεροπορίας. «Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στην Πεσαβάρ στη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής ρουτίνας», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η Πολεμική Αεροπορία του Πακιστάν, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Δεν αναφέρθηκαν άλλα θύματα ή ζημιές στον τόπο του δυστυχήματος. Θα διερευνηθούν τα αίτια Η πακιστανική Πολεμική Αεροπορία έδωσε εντολή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Τον Μάιο του 2

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πακιστάν: Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος - Νεκροί οι δύο πιλότοι

Ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν συνετρίβη σήμερα στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, παρασύροντας στον θάνατο τους δύο πιλότους, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της πακιστανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πακιστάν: Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος, νεκροί οι δύο πιλότοι

Ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν συνετρίβη σήμερα στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, παρασύροντας στον θάνατο τους δύο πιλότους, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της πακιστανικής Πολεμικής Αεροπορίας. «Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στην Πεσαβάρ στη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής ρουτίνας», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η Πολεμική Αεροπορία του Πακιστάν. Δεν αναφέρθηκαν άλλα θύματα ή ζημιές […] The post Πακιστάν: Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος, νεκροί οι δύο πιλότοι appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Τραγωδία στο Πακιστάν: Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος και σκοτώθηκαν οι δύο πιλότοι

Ήταν σε εκπαιδευτική αποστολή ρουτίνας

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι