Η απάντηση της Σισσυς Χρηστίδου στον Αλέξη Κούγια

14:30 - 27/03/2022

Η Σίσσυ Χρηστίδου συνομίλησε το πρωί της Κυριακής με τον Αλέξη Κούγια στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός ποινικολόγος και η παρουσιάστρια είχαν μια έντονη συζήτηση για τον σκηνοθέτη που κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα, ενώ λίγο αργότερα ο Αλέξης Κούγιας έστειλε ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης για τα […] The post Η απάντηση της Σισσυς Χρηστίδου στον Αλέξη Κούγια appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η απάντηση του Βαζάκα στον Κούγια

Η απάντηση του Βαζάκα στον Κούγια 27/03/2022 Η κόντρα του Γιώργου Βαζάκα με τον Αλέξη Κούγια φαίνεται να συνεχίζεται, με τον έμπειρο προπονητή να απαντάει στις κατηγορίες του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ με ανάρτησή του στο Facebook.  «Φίλε μου Αλέξη Κούγια θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για την συμπεριφορά μου προς το πρόσωπό σου όταν κατέβηκες από την κερκίδα για να προπηλακίσεις τους παίκτες μου τους συνεργάτες μου και εμένα επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για την ομάδα σου. Ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς μου είναι ότι δεν σε γνώρισα, οι πλαστικές που έκανες στο πρόσωπό σου αλλοίωσαν τα χαρακτηριστικά σου. Όσον αφορά για την παρουσία μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο τ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»