Ο Νίκος Μουτσινάς για την υιοθεσία: «Περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων»

15:56 - 02/04/2022

Στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και τη Ναταλί Κάκκαβα έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το «Καλό […] The post Ο Νίκος Μουτσινάς για την υιοθεσία: «Περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς για την υιοθεσία: «Περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων»

«Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει και ελπίζω να είναι και η μητέρα μου», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς

Διαβάστε το στο

Ο Νίκος Μουτσινάς για την υιοθεσία: «Περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων»

«Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει και ελπίζω να είναι και η μητέρα μου», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε το στο

Μουτσινάς για την υιοθεσία: Περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων

Στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και τη Ναταλί Κάκκαβα έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το «Καλό μεσημεράκι», την υιοθεσία, αλλά και τη μητέρα του. «Η εκπομπή είναι η ψυχοθεραπεία μου, περνάω καλά πρώτα απ’ όλους εγώ. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος λόγω επικαιρότητας, αλλά για το ύφος εκπομπής που έχουμε επιλέξει πρέπει να είμαστε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή, φαίνομαι όταν είμαι καλά και όταν δεν είμαι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς. Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου μού είχε τεράστια αδυναμία και κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό. Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς ειδική εκπαίδευση»

Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε συνέντευξη στο «Όλα γκουντ» και τη Ναταλί Κάκκαβα και μίλησε για την υιοθεσία, αλλά και τη μητέρα του. «Η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Μουτσινάς για υιοθεσία: «Περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων»

«Η εκπομπή είναι η ψυχοθεραπεία μου, περνάω καλά πρώτα απ’ όλους εγώ. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος λόγω επικαιρότητας, αλλά για το ύφος εκπομπής που έχουμε επιλέξει πρέπει να είμαστε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή, φαίνομαι όταν είμαι καλά και όταν δεν είμαι», είπε αρχικά ο Νίκος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς από εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων»

Στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και τη Ναταλί Κάκκαβα έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: «Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς από εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει και ελπίζω να είναι και η μητέρα μου», λέει ο Νίκος Μουτσινάς. Στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και τη Ναταλί Κάκκαβα έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το «Καλό μεσημεράκι», την υιοθεσία, αλλά και τη μητέρα του. «Η εκπομπή είναι η ψυχοθεραπεία μου, περνάω καλά πρώτα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μουτσινάς για υιοθεσία: "Περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων"

"Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει και ελπίζω να είναι και η μητέρα μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο