Καραγιάννης: Υλοποιούμε εμβληματικά και ουσιαστικά έργα πάνω από τα 5 δις ευρώ στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα
19:22 - 02/04/2022
Το σημερινό Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Πρωθυπουργού Kυριάκου Μητσοτάκη, αποτέλεσε μία ξεχωριστή στιγμή για εμένα, γιατί με την πόλη αυτή έχω συνδέσει τα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου, ανέφερε ο Γιώργος Καραγιάννης Εδώ μεγάλωσα, εδώ έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Ανάμεσα στους συνέδρους βρίσκονταν πάρα πολλά γνωστά μου πρόσωπα. Άνθρωποι
Το άρθρο Καραγιάννης: Υλοποιούμε εμβληματικά και ουσιαστικά έργα πάνω από τα 5 δις ευρώ στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Kαραγιάννης: Έργα 5 δισ. € για Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα
Aπό τη Θεσσαλονίκη και το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ήρθε για μία ακόμη φορά κοντά στην πόλη στην οποία μεγάλωσε και ανδρώθηκε επαγγελματικά, μία πόλη την οποία επισκέπτεται πολύ συχνά καθώς μάλιστα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των έργων υποδομής που υλοποιούνται ή και πρόκειται, μετά από προσεκτικό σχεδιασμό και μελέτη, να υλοποιηθούν.
Όπως γράφει σε ανάρτησή του στο facebook ο Θεσσαλονικιός πολιτικός, από το προσυνέδριο και μαζί με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν το μεγάλο πλάνο έργων που θα κάνουν τη Θεσσαλονίκη πρωταγωνίστρια της νέας εποχής. Πρόκειται για έργα άνω των 5 δισ. ευρώ, τα οπ
Διαβάστε το στο grtimes.gr