Παναθηναϊκός: Τέλος ο Οικονόμου, ανέλαβε ο Γκάιτς

16:06 - 04/04/2022

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αντικατέστησε τον Απόστολο Οικονόμου με τον Μπράνκο Γκάιτς, λίγο πριν την έναρξη των play off.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Οικονόμου, ανέλαβε ο Γκάιτς

Ο Απόστολος Οικονόμου αποτελεί παρελθόν για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Τριφυλλιού, μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Α.Ο. Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ήδη τον αντικαταστάτη του. Ο πρώην προπονητής του Α.Ο. Θήρας, Μπράνκο Γκάγιτς συμφώνησε με τους “πράσινους” για συμβόλαιο συνεργασίας ενάμισι έτους και θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας στα play ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός: Τέλος ο Οικονόμου, ανέλαβε ο Γκάιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Οικονόμου

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία της με τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ γυναικών Απόστολο Οικονόμου δέκα ημέρες πριν ξεκινήσουν τα play off.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Οικονόμου, ανέλαβε ο Γκάιτς!

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Οικονόμου, ανέλαβε ο Γκάιτς! 04/04/2022 Λίγες μέρες μετά την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον Απόστολο Οικονόμου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Απόστολο Οικονόμου για το τμήμα βόλεϊ γυναικών και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον κόουτς Οικονόμου για την άριστη συνεργασία και τη μέγιστη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας». Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός λίγη ώρα μετά το διαζύγιο με τον Οικονόμου, ανακ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

EuroLeague: Πρώτη φορά σε 19 χρόνια που έγιναν τρία... break στα Game 1

Κάνααν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα είναι μια μεγάλη σειρά»

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Έρχεται από τον ορίζοντα

ΜακΚίσικ: «Είμαστε ομάδα με πολύ ταλέντο και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»