Ελένη Φιλίνη: «Μου είπε εν ψυχρώ αν δεν έρθεις μαζί μου, μη νομίζεις ότι θα κάνεις το ρόλο»
13:34 - 06/04/2022
Η Ελένη Φιλίνη θα είναι καλεσμένη αύριο στο Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια στο Open και μεταξύ άλλων θα μιλήσει […]
The post Ελένη Φιλίνη: «Μου είπε εν ψυχρώ αν δεν έρθεις μαζί μου, μη νομίζεις ότι θα κάνεις το ρόλο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Φιλίνη: «Διευθυντής παραγωγής μου είπε πως αν δεν "πήγαινα" μαζί του, δεν θα έπαιρνα τον ρόλο»
Για τα περιστατικά παρενόχλησης που βίωσε κατά τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής, μίλησε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕλένη Φιλίνη: «Μου είπε εν ψυχρώ αν δεν έρθεις μαζί μου, μη νομίζεις ότι θα κάνεις τον ρόλο»
Η Ελένη Φιλίνη θα είναι η καλεσμένη της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά», αύριο Πέμπτη 7
To άρθρο Ελένη Φιλίνη: «Μου είπε εν ψυχρώ αν δεν έρθεις μαζί μου, μη νομίζεις ότι θα κάνεις τον ρόλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆκρως αποκαλυπτική η Ελένη Φιλίνη: «Μου είπε εν ψυχρώ αν δεν έρθεις μαζί μου...»
Η Ελένη Φιλίνη «άνοιξε» την καρδιά της στην Αννίτα Πάνια.
Διαβάστε το στο queen.grΕλένη Φιλίνη: «Μου είπε εν ψυχρώ αν δεν έρθεις μαζί μου, μη νομίζεις ότι θα κάνεις το ρόλο»
«Αυτοί που μου έκαναν παρενοχλήσεις, ήταν από την κουλτούρα» λέει η ηθοποιός
Διαβάστε το στο news.grΕλένη Φιλίνη: "Μου είπε εν ψυχρώ αν δεν έρθεις μαζί μου, μη νομίζεις ότι θα κάνεις το ρόλο"
"Κόλλησα, δεν σκέφτηκα να πάω στον σκηνοθέτη και φυσικά έχασα το ρόλο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr