Γιώργος Καπουτζίδης: Σε αυτό το κανάλι το νέο του πρότζεκτ

16:09 - 07/01/2020

MEDIA  Μπορεί ο Γιώργος Καπουτζίδης να αποφάσισε το 2019 να αφιερωθεί στη συγγραφή του πρώτου του θεατρικού έργου, όμως το 2020 θα επιστρέψει στην τηλεόραση και μάλιστα διπλά. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Νέα Σελίδα», ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega για την εκπομπή «Team Hellas» που θα παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει το συγκεκριένο πρότζεκτ ήρθε σε επαφή και με τον ΣΚΑΪ και με την ΕΡΤ και με το Star για την εκπομπή, αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έδειξε το νεοσύστατο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, που θα ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαίου. Παράλληλα, ο Γιώργος Καπουτζίδ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: Η καθηγήτρια στο Γυμνάσιο έλεγε στη μαμά μου ότι...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε πρόσφατα ο υπερταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης στο popaganda.gr και στον Σταύρο Διοσκουρίδη. Πέρασες αρχικά στη Νομική, πως ξεκίνησες όμως ν’ ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά;  Έγραφα πάντοτε. Αντί να γράφω εκθέσεις, έγραφα χρονογραφήματα. Η καθηγήτρια στο Γυμνάσιο έλεγε στη μαμά μου ότι είναι αστεία αυτά που γράφει αλλά δεν είναι για τις Πανελλήνιες. Θα πάρει κάτω από τη βάση, πρέπει να σοβαρευτεί. Σοβαρεύτηκα και πέρασα στη Νομική. Αλλά όπως μου έλεγαν, το ταλέντο μου είναι να λέω ιστορίες στον κόσμο. Αυτό...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: Επιστρέφει στο MEGA με αθλητική εκπομπή

Γιώργος Καπουτζίδης: O γνωστός παρουσιαστής θα αναλάβει στο Mega την παρουσίαση αθλητικής εκπομπής.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)