Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε φάρσα στην Μαρία Ηλιάκη και τα μπιπ έπεσαν βροχή

00:22 - 08/04/2022

Την Κατερίνα Καραβάτου φιλοξένησε στο Night Out του MEGA, τη νύχτα της Πέμπτης, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού […] The post Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε φάρσα στην Μαρία Ηλιάκη και τα μπιπ έπεσαν βροχή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καραβάτου: Η επική φάρσα στην Ηλιάκη και η σχέση της με τον Κρατερό Κατσόυλη

Η παρουσιάστρια του MEGA απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις στην "ανάκριση" του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Διαβάστε το στο

Night Out: Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε φάρσα στην Μαρία Ηλιάκη και τα μπιπ έπεσαν βροχή

Την Κατερίνα Καραβάτου φιλοξένησε στο Night Out του MEGA, τη νύχτα της Πέμπτης (7/4), ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Περνώντας από μια αποκαλυπτική ανάκριση η παρουσιάστρια ομολόγησε ότι δεν ρετουσάρει τις φωτογραφίες της, ότι δεν έχει κάνει unflollow κάποιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο και ότι δεν έχει κάνει botox. «Δεν κάνω εγώ unfollow και τέτοια, δεν τα πιστεύω αυτά εγώ. Δεν κρέμεται τίποτα από ένα follow και ένα unfollow. Όπως δεν νομίζω ότι κρέμεται κάτι και από τα likes. Και επειδή γνωρίζω ότι αρκετοί άνθρωποι δίνουν μεγάλη έμφαση σε αυτό. Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μου που δεν κάνω κανένα like ποτέ και σε κανέναν για να μην πέσουν και παρεξηγήσεις. Προτιμώ να μην έχω καμία σχέση, από το να έχω να α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καραβάτου: Δείτε την ξεκαρδιστική φάρσα στην Μαρία Ηλιάκη

Στο Night Out του MEGA βρέθηκε τη νύχτα της Πέμπτης η Κατερίνα Καραβάτου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η παρουσιάστρια κλήθηκε, μάλιστα, να...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε φάρσα στην Μαρία Ηλιάκη και τα μπιπ έπεσαν βροχή

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου κλήθηκε να παίξει "θάρρος ή αλήθεια" με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο