Αύξηση των επενδύσεων στην Ελλάδα από την Pharmaten κατά 50 εκατ. ευρώ

19:14 - 08/04/2022

Η αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Τσαρλς Νταλαρά, advisory partner του επενδυτικού ομίλου Partners Group, και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Pharmathen, Δημήτρη Καδή, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την απόφαση της φαρμακοβιομηχανίας να αυξήσει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα κατά 50 εκατομμύρια ευρώ την περίοδο 2022-26. Η νέα επένδυση θα διατεθεί για την ανάπτυξη ενός κέντρου καινοτομίας στην Αττική, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεdί το 2025 και θα δημιουργήσει τουλάχιστον 150 νέες θέσεις εργασίας υψηλής ειδίκευσης. Η νέα ερευνητική μονάδα θα προστεθεί στις δύο παραγω

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αύξηση επενδύσεων ύψους 50 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα από Partners Group και Pharmathen

Για την απόφαση να αυξήσουν τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα κατά 50 εκατομμύρια ευρώ την περίοδο 2022-26 ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τσαρλς Νταλάρα εταιρικός σύμβουλος (Advisory Partner) του επενδυτικού ομίλου Partners Group, και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Pharmathen, Δημήτρης Καδής, τους οποίους συνάντησε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου. Η νέα επένδυση σύμφωνα […] Αύξηση επενδύσεων ύψους 50 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα από Partners Group και Pharmathen on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)