Κρέας στα κάρβουνα: Μεγάλα μυστικά γεύσης από έναν ειδικό

12:14 - 09/04/2022

Ο Kenneth Kelly είναι τρίτης γενιάς χασάπης στο Νιούπορτ της Ιρλανδίας, κι έτσι ξέρει καλά από κρέατα και ψήσιμο. «Γίνε περιπετειώδης και πειραματίσου με γεύσεις, κοπές και τρόπους μαγειρικής», λέει σε όλους τους αρχάριους ψήστες, αποκαλύπτοντας σταδιακά τα μυστικά της γεύσης στο μπάρμπεκιου… Κρέας στα κάρβουνα: Μεγάλα μυστικά γεύσης από έναν ειδικό Για σος και μαρινάδες, ο Kenneth δεν απορρίπτει αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά. «Οι καλής ποιότητας είναι καταπληκτικές για χρήση στο μπάρμπεκιου. Για να τις κάνεις ακόμα καλύτερες, ανάμειξε τη σος ή τη μαρινάδα με κόκκινο κρασί πριν τη χρησιμοποιήσεις». Αν μιλάμε ωστόσο για μπριζόλες, τότε η μαρινάδα θα πρέπει να αποφεύγεται. «Χρησιμοποίησε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα