Ναταλία Γερμανού: Απίθανη αποκάλυψη – «Όταν ήμουν με τον Θάνο με φλέρταρε ένας νεότερος και ήμουν σε δίλημμα»
14:56 - 10/04/2022
Με αφορμή το χθεσινό Chart Show στον Alpha με τα τραγούδια που έγιναν… ατάκες, η Ναταλία
To άρθρο Ναταλία Γερμανού: Απίθανη αποκάλυψη – «Όταν ήμουν με τον Θάνο με φλέρταρε ένας νεότερος και ήμουν σε δίλημμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: Όταν ήμουν με τον Θάνο Καλλίρη με φλέρταρε ένας νεότερος και ήμουν σε δίλημμα
«Συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα αυτό», είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού για Θάνο Καλλίρη: «Όταν ήμουν μαζί του με φλέρταρε ένας νεότερος και ήμουν σε δίλημμα»
Η Ναταλία Γερμανού στη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής αναφέρθηκε...
Διαβάστε το στο ZouglaΝαταλία Γερμανού: Αποκάλυψη βόμβα στον Θάνο Καλλίρη – «Τότε δε μπορούσα να στο πω»
«Συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα αυτό», είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού για Θάνο Καλλίρη: «Όταν ήμουν μαζί του με φλέρταρε ένας νεότερος και ήμουν σε δίλημμα»
Η Ναταλία Γερμανού στη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής αναφέρθηκε, στο χθεσινό επεισόδιο του «Chart Show», το οποίο ήταν αφιερωμένο στα τραγούδια...
Διαβάστε το στο govastileto.gr