Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε: «Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό»

14:26 - 12/04/2022

Με αφορμή την κουβέντα για το Survivor και τις αντιδράσεις των παικτών κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, η Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε […] The post Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε: «Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό

Τα όσα συνέβησαν στο Survivor το βράδυ της Δευτέρας (12/04) με πρωταγωνιστή τον make up artist Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σχολίασαν οι συντελεστές της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης. Με αφορμή την συγκεκριμένη κουβέντα και τις αντιδράσεις των παικτών κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, η Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα του Love It. «Εσένα δε θα σε ένοιαζε αν σε έβγαζαν κλέφτρα ή τραμπούκο;», ρώτησε ο Χάρης Γιακουμάτος και η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να κάνει μια δημόσια τοποθέτηση. «Μισό λεπτό, στη ζωή μου με έχουν νοιάξει πολλά πράγματα και είναι ο βασικός αυτοσκοπός της ζωής μου κάτι που κάνω να γίνεται αξιοπρεπώς και με διαφάνεια. Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό»

Με αφορμή την ένταση με τον Κ. Εμμανουήλ στο Survivor

Διαβάστε το στο news.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε: «Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό»

“Δεν έχω αδειάσει ανθρώπους, ως όφειλα, για πράγματα τερατώδη που έχουν πει και συνεχίζουν να λένε για μένα”, λέει η Ιωάννα Μαλέσκου. Με αφορμή την κουβέντα για το Survivor και τις αντιδράσεις των παικτών κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, η Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε στον αέρα του Love It. «Εσένα δε θα σε ένοιαζε αν σε έβγαζαν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο