Πάτρα: «Φαινόταν ότι ήταν αργά» – Τι λέει ο γιατρός που προσπάθησε να σώσει την Ίριδα

17:02 - 12/04/2022

Ο γιατρός που έκανε ανάνηψη στην Ίριδα -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– και προσπάθησε να την κρατήσει στη ζωή την ημέρα που πέθανε, τόνισε ότι το ΕΚΑΒ μόλις έλαβε την κλήση έφτασε αμέσως στο σπίτι, όμως ήταν «ήδη αργά». Συγκεκριμένα, ο γιατρός που είναι μέλος της κινητικής μονάδας του ΕΚΑΒ, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υπήρξε καθυστέρηση, όπως είχε αναφέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Αυτό δεν το ξέρω, δεν το ξέρω, το μόνο που ξέρω, είναι όταν μας έδωσαν την εντολή, πήγαμε. Είμασταν στο κέντρο της Πάτρας και το σπίτι δεν ήταν μακριά, οπότε πολύ σύντομα, δεν είμασταν απασχολημένοι και με άλλο περιστατικό, είμασταν διαθέσιμοι, οπότε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: «Όταν φτάσαμε ήταν αργά» – Τι λέει ο γιατρός που έκανε την πρώτη ανάνηψη στην Ίριδα

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα συνεχίζεται με την μαρτυρία του γιατρού του ΕΚΑΒ που κλήθηκε να κάνει ανάνηψη στην Ίριδα να είναι αποκαλυπτική. Μιλώντας στην εκπομπή Tlive αναφέρθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης του μωρού τόσο στο σπίτι όσο και κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το Καραμανδάνειο. Για ... Περισσότερα To άρθρο Πάτρα: «Όταν φτάσαμε ήταν αργά» – Τι λέει ο γιατρός που έκανε την πρώτη ανάνηψη στην Ίριδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πάτρα: «Όταν φτάσαμε ήταν αργά» – Τι λέει ο γιατρός που έκανε την πρώτη ανάνηψη στην Ίριδα

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα συνεχίζεται με την μαρτυρία του γιατρού του ΕΚΑΒ που κλήθηκε να κάνει ανάνηψη στην Ίριδα να είναι αποκαλυπτική. Μιλώντας στην εκπομπή Tlive αναφέρθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης του μωρού τόσο στο σπίτι όσο και κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το Καραμανδάνειο. Για […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!