Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με ήθελαν για το Παρά Πέντε, ο Καπουτζίδης έγραψε το ρόλο για άλλο πρόσωπο»

01:08 - 15/04/2022

Την Σμαράγδα Καρύδη υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Ντάλιας στο […] The post Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με ήθελαν για το Παρά Πέντε, ο Καπουτζίδης έγραψε το ρόλο για άλλο πρόσωπο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος – Ο Καπουτζίδης είχε γράψει την «Ντάλια» για άλλη

Στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14.04.2022) η Σμαράγδα Καρύδη και μίλησε για όλους και για όλα. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην διαδρομή της στο θέατρο, στον ρόλο της Ντάλιας στο Παρά Πέντε και το λόγο που δεν την ήθελαν αρχικά για τη σειρά, αλλά και γιατί δεν επιθυμεί να ... Περισσότερα To άρθρο Σμαράγδα Καρύδη: Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος – Ο Καπουτζίδης είχε γράψει την «Ντάλια» για άλλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη: «Δεν με ήθελαν για το Παρά Πέντε….»

Καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν η Σμαράγδα Καρύδη...

Διαβάστε το στο Zougla

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν με ήθελαν για το Πάρα Πέντε, ο Καπουτζίδης έγραψε το ρόλο για…

Η ηθοποιός μίλησε για την πετυχημένη σειρά

Διαβάστε το στο

Η αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη: «Δεν με ήθελαν για το Παρά Πέντε….»

Καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία αναφέρθηκε στον ρόλο της Ντάλιας στο «Παρά Πέντε», που την έκανε γνωστή στο ευρύ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με ήθελαν για το Παρά Πέντε, ο Καπουτζίδης έγραψε το ρόλο για άλλο πρόσωπο»

«Ήταν μια τεράστια έμπνευση όλο το Παρά Πέντε. Όντως δεν με ήθελαν αυτοί οι δύο (ο Γιώργος Καπουτζίδης κι ο Μιχάλης Μαρίνος). Μάλιστα το βράδυ έπαιζαν χαρτιά κι επιτραπέζια και σκέφτονταν οποιονδήποτε να παίξει για να μην είμαι εγώ γιατί ο Μιχάλης είχε όντως την εντύπωση ότι θα είμαι κάποια που δεν θα μιλά σε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με ήθελαν για το Παρά Πέντε»

H Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την καριέρα της και έκανε αποκαλύψεις για έναν ρόλο που τη σημάδεψε.

Διαβάστε το στο vita.gr

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με ήθελαν για το Παρά Πέντε»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για έναν από τους πιο εικονικούς της ρόλους! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Σμαράγδα Καρύδη: "Δεν με ήθελαν για το Παρά Πέντε, ο Καπουτζίδης έγραψε το ρόλο για άλλο πρόσωπο"

"Μάλιστα το βράδυ έπαιζαν χαρτιά κι επιτραπέζια και σκέφτονταν οποιονδήποτε να παίξει για να μην είμαι εγώ..."

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο