Ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης για την Ρούλα Πισπιρίγκου – «Θέλω να πω μόνο αυτό δημόσια»

12:56 - 15/04/2022

Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης, το πρωινό της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. […] The post Ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης για την Ρούλα Πισπιρίγκου – «Θέλω να πω μόνο αυτό δημόσια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με αυτή τη γυναίκα»

Μάνος Δασκαλάκης: Ο πατέρας των τριών άτυχων «αγγέλων» μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω να πω μόνο αυτό δημόσια»

Ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω μόνο αυτό γιατί μου έχει κάνει εντύπωση σε όλη αυτή την ιστορία με την Πάτρα. Το μόνο που μου έχει κάνει τόση πολύ εντύπωση και θέλω να το πω και δημόσια είναι το εξής. Μιλάμε τώρα, αν αποδειχθεί, για το έγκλημα του αιώνα και μια νοσηρή προσωπικότητα. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Τσαλίκης: Ξέσπασε δημόσια για την Ρούλα Πισπιρίγκου - «Είναι δυνατόν τόσα χρόνια»

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξέσπασε για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Γιώργος Τσαλίκης: Ξέσπασε δημόσια για την Ρούλα Πισπιρίγκου - «Είναι δυνατόν τόσα χρόνια»

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξέσπασε για την υπόθεση της Πάτρας και…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με αυτή τη γυναίκα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν το ένα μετά το άλλο στην υπόθεση της Πάτρας στην συνέντευξή του στην Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αναφέρεται αναλυτικά στην κόρη του Τζωρτζίνα, αλλά και στον χωρισμό του από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.«Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το […] The post Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με αυτή τη γυναίκα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο