Τάκης Χρυσικάκος: «Ήμουν 7 εβδομάδες στο νοσοκομείο με κορονοϊό, μου έγραφαν… να πεθάνεις, καλά να πάθεις»

11:02 - 18/04/2022

Ο Τάκης Χρυσικάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις απώλειες […] The post Τάκης Χρυσικάκος: «Ήμουν 7 εβδομάδες στο νοσοκομείο με κορονοϊό, μου έγραφαν… να πεθάνεις, καλά να πάθεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάκης Χρυσικάκος: Ήμουν 7 εβδομάδες στο νοσοκομείο με κοροναϊό - Μου έγραφαν να πεθάνεις

O ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος αναφέρθηκε στην κατάθλιψη, αλλά και τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ - Ήμουν επιθυμητός εραστής, αλλά όχι σύζυγος - Οι σχέσεις μου ήταν με πολύ μικρότερες

Διαβάστε το στο

Τάκης Χρυσικάκος – Η εξομολόγηση για τον κορονοϊό: Ήμουν 7 εβδομάδες στο νοσοκομείο – Μου έλεγαν «να πεθάνεις»

Για τη «μάχη» που έδωσε με τον κορονοϊό μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος ο οποίος νοσηλεύτηκε για 7 εβδομάδες ενώ επεσήμανε ότι υπήρχε κόσμος που του έλεγε πως καλά έπαθε και να πεθάνει. «Νόσησα από κορονοϊό και έμεινα 7 εβδομάδες στο νοσοκομείο, ο κόσμος μου έλεγε σε μηνύματα ”καλά να πάθεις, να πεθάνει”. Ήταν πολύ δύσκολο» ανέφερε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Εστιάζοντας στις απώλειες που τον «σημάδεψαν» ο ηθοποιός είπε ότι «Οι απώλειες είναι πολλές σε εμένα, πρώτα έχασα τη μητέρα μου και μετά την αδελφή μου, που την έχασα 3 χρόνια μετά. Η αδερφή μου ήταν η δεύτερη μητέρα μου». «Έκανα θεραπεία έναν χρόν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τάκης Χρυσικάκος: Ήμουν στο νοσοκομείο με κορονοϊό και μου έγραφαν να… πεθάνεις

«Η διαφορά ηλικίας είναι αριθμητικό απλά, μου δίνεις τα νιάτα, σου δίνω την γνώση, και την εμπειρία μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Τάκης Χρυσικάκος: «Ήμουν στο νοσοκομείο και μου έστελναν μηνύματα να πεθάνω»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τις απώλειες που τον σημάδεψαν και η «μάχη» του με την κατάθλιψη

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο