Ουκρανία: «Θέλω να πάω σπίτι μου» – Ραγίζει καρδιές η μικρή Άλις που έχει εγκλωβιστεί σε καταφύγιο στη Μαριούπολη

13:36 - 18/04/2022

Το δράμα του πολέμου στην Ουκρανία, που μαίνεται για 54ή μέρα και χωρίς να διαφαίνεται ελπίδα για κατάπαυση του πυρός, βιώνει μόλις στα 4 χρόνια της η μικρή Άλις, που έχει εγκλωβιστεί σε καταφύγιο στη Μαριούπολη. Το μήνυμα της μικρής, που θέλει να «γυρίσει στο σπίτι της» ραγίζει καρδιές. «Θέλω να πάω σπίτι μου», λέει η 4χρονη Άλις, όπως εξηγεί ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Μικαΐλο Ποντόλιακ, ο οποίος, με αφορμή το δράμα του κοριτσιού απευθύνει έκκληση στον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο και ηγέτες του κόσμου να παρέμβουν για να σωθεί η τετράχρονη και άλλα παιδιά, που παραμένουν στη μαρτυρική Μαριούπολη. Στο βίντεο, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, το κοριτ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας