Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η συγκινητική ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη (pic)

10:46 - 19/04/2022

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

Στο πλευρό της αγαπημένης του, απουσίαζε σήμερα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Διαβάστε το στο

Δανάη Μπάρκα: H συγκινητική ανάρτηση για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια. Μαζί του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή, γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη», έγραψε μεταξύ άλλων η Δανάης Μπάρκα.

Διαβάστε το στο

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

Από τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης η Ιωάννα Τούνη θρηνεί...

Διαβάστε το στο Zougla

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

Από τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης η Ιωάννα Τούνη θρηνεί την απώλεια της μητέρας της, η οποία έδινε μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο και τελικά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

Στο πλευρό της συντρόφου του Ιωάννας Τούνη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς η To άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του μετά τον θάνατο της μητέρας της Τούνη

Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη βρίσκεται ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η γνωστή influencer «έχασε» τη μητέρα της το πρωί της Μεγάλης Τρίτης και βιώνει δύσκολες στιγμές.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του μετά τον θάνατο της μητέρας της Τούνη

Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη βρίσκεται ο αγαπημένος της, Δημήτρης…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη βρίσκεται από τα ξημερώματα της Μεγάλης; Τρίτης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο συνεργάτης της εκπομπής «Super Κατερίνα» έλειπε σήμερα από τη θέση του και όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου ο λόγος της απουσίας του ήταν ο θάνατος της μητέρας της Ιωάννας Τούνη. Ο ίδιος θέλησε σε αυτές τις δύσκολες ώρες να […] The post Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες