Χρηματιστήριο: Στις 921,83 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,31%

12:26 - 19/04/2022

Ήπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω πτωτικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 921,83 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,31%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 8,15 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,25%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,56%. Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακή (+3,70%), της Μυτιληναίος (+1,44%) και της Σαράντης (+1,12%). Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της ΑΔΜΗΕ (-2,98%), της Aegean Air

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρηματιστήριο Αθηνών: Πάνω από τις 926 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Ανοδικά κινήθηκαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εν μέσω αυξημένου τζίρου, με την αγορά να κινείται κόντρα στο πτωτικό κλίμα των ευρωπαϊκών αγορών. Από την υψηλή κεφαλαιοποίηση στη συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών υπεραπέδωσαν οι μετοχές της Μυτιληναίος, της Τέρνα Ενεργειακή, της Jumbo και της Εθνικής. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε ... Περισσότερα To άρθρο Χρηματιστήριο Αθηνών: Πάνω από τις 926 μονάδες ο Γενικός Δείκτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Χρηματιστήριο: Άνοδος +0,81% - Στις 926,41 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Οι επενδυτές με αυξημένο τζίρο, και μικρής σχετικά αξίας πακέτα, οδήγησαν την τιμή του Γενικού Δείκτη Τιμών στις 926,41 από 919,96 μονάδες την προηγούμενη, με μεταβολή +0,81% ή 7,45 μονάδες ψηλότερα από το κλείσιμο της προηγούμενης συνόδου. Ο συνολικός τζίρος ανήλθε στα 101,707 από 71,485 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)