Survivor: Χωρίς τον Γιώργο Λιανό τα επόμενα επεισόδια

23:56 - 19/04/2022

Μετά το τέλος του αγωνίσματος κατά το οποίο οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας αναδείχθηκαν νικητές, ο Γιώργος Λιανός επιφύλασσε μια έκπληξη. Όπως είπε ο παρουσιαστής, στο επόμενο επεισόδιο του Survivor. «Οι Κόκκινοι θα μεταφερθούν και θα φάνε σε στρωμένο τραπέζι το έπαθλο το οποίο κέρδισαν, τον μουσακά μαζί με τη χωριάτικη, τη φέτα και το ψωμάκι και οι Μπλε θα μεταφερθούν στα πρόχειρα καταλύματα τους» ενημέρωσε αρχικά ο Γιώργος Λιανός. «Πριν σας αποχαιρετήσω θέλω να σας ανακοινώσω ότι εγώ θα λείψω για κάποιες μέρες, θα γυρίσω στην Ελλάδα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Παρ’ όλ’ αυτά, έρχεται μια πολύ σπουδαία εβδομάδα για εσάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ, και εσείς θα το χαρείτε, τον

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός – Ποιος θα τον αντικαταστήσει στο επόμενο επεισόδιο

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Λιανός! Ο παρουσιαστής του Survivor άφησε για λίγο To άρθρο Survivor: Στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός – Ποιος θα τον αντικαταστήσει στο επόμενο επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας