Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στον αέρα: «Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου»

12:38 - 20/04/2022

Η Φαίη Σκορδά δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα του ΑΝΤ1. Με αφορμή την επίσκεψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη […] The post Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στον αέρα: «Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: «Καμία μέρα θα ανοίξω το στόμα μου...» (vid)

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Διαβάστε το στο

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: «Καμία μέρα θα ανοίξω το στόμα μου...» (video)

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό»Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά: Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου

Έξαλλη έγινε η Φαίη Σκορδά με αφορμή την επίσκεψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, για χάρη ενός μικρού παιδιού που έκανε ευχή στο Make a Wish. «Και σαν πρέσβειρα του Make a Wish θέλω να πω ένα μπράβο στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπήρχε μια επιθυμία ενός παιδιού να πραγματοποιηθεί η ευχή του και να γνωρίσει την Ηλιάνα. Κάλεσαν από το Make a Wish τη Χριστοπούλου και ζήτησαν ένα βιντεάκι» είπε. Και πρόσθεσε: «Η Χριστοπούλου είπε αμέσως ότι θα πάνε, έκλεισε εισιτήρια, πήρε την Ηλιάνα και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να δει το παιδάκι και να γυρίσει. Κι επειδή ξέρω πόσοι άλλοι, καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου, που δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο… Γι’ αυτό το λόγο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αιχμές από τη Φαίη Σκορδά: «Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου…»

Αιχμές άφησε σήμερα η Φαίη Σκορδά μέσα από τον αέρα του ΑΝΤ1 και του «Πρωινού». Με To άρθρο Αιχμές από τη Φαίη Σκορδά: «Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: «Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου»

«Να το ανοίξεις το στόμα σου και να πεις γι’ αυτούς. Άμα είναι γαϊδούρια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Διαβάστε το στο news.gr

Φαίη Σκορδά: “Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου”

O Γιώργος Λιάγκας τους αποκάλεσε «γαϊδούρια» Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Make a Wish» είναι γνωστός για την προσφορά του σε παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, εκπληρώνοντας το όνειρό τους να γνωρίσουν από κοντά κάποιο διάσημο πρόσωπο και να περάσουν λίγη ώρα μαζί του. Πρόκειται για μια σημαντική συνεισφορά στην ανάκτηση της σωματικής και συναισθηματικής δύναμης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Φαίη Σκορδά: "Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου"

"Άμα είναι γαϊδούρια, να το ανοίξεις", είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο