Πλάτη αρνιού με κάπαρη και κρούστα μυρωδικών
12:56 - 21/04/2022
Υλικά 2 πλάτες αρνιού 8 κρεμμύδια εσαλότ, κομμένα στη μέση 1 κ. σ. ελαιόλαδο, συν επιπλέον για να περιχύσετε 2 κ. σ. κάπαρη αλατισμένη, ξεπλυμένη, στραγγισμένη 4 κλωναράκια δεντρολίβανου, μόνο τα φύλλα 1/2 φλ. τσαγιού φύλλα μαϊντανού 1/2 φλ. τσαγιού φύλλα μέντας 8 σκελίδες σκόρδο 2 κ. σ. σούπας ελαιόλαδο Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι 100 γρ. ψιλοκομμένα φιστίκια Εκτέλεση Για την κρούστα: Τοποθετήστε την κάπαρη, τα μυρωδικά, το σκόρδο, τις 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και μια γενναία ποσότητα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε για 1 λεπτό. Προσθέστε τα φιστίκια και επεξεργαστείτε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Αφήστε στην άκ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr