Σαλάχ: «Οι συζητήσεις για το συμβόλαιο δεν αφορούν μόνο τα χρήματα»

23:18 - 22/04/2022

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φερστάπεν: « Είμαι χαρούμενος για σήμερα, αλλά αύριο θα είναι διαφορετικά τα πράγματα»

Ο Μαξ Φερστάπεν μετά τη νίκη στο sprint race τόνισε πως ήταν έκανε σωστή διαχείρηση αλλά όλα την Κυριακή θα είναι διαφορετικά Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πιλότος της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, μετά το sprint της Ίμολα: «Είχα μία πολύ κακή εκκίνηση. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και γιατί ήταν τόσο κακή. Παρέμεινα όμως ήρεμος. […] The post Φερστάπεν: « Είμαι χαρούμενος για σήμερα, αλλά αύριο θα είναι διαφορετικά τα πράγματα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Φερστάπεν: «Είμαι χαρούμενος για σήμερα, αλλά αύριο θα είναι διαφορετικά τα πράγματα»

Φερστάπεν: «Είμαι χαρούμενος για σήμερα, αλλά αύριο θα είναι διαφορετικά τα πράγματα» 23/04/2022 Ο Μαξ Φερστάπεν μετά τη νίκη στο sprint race τόνισε πως ήταν έκανε σωστή διαχείρηση αλλά όλα την Κυριακή θα είναι διαφορετικά. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πιλότος της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, μετά το sprint της Ίμολα: «Είχα μία πολύ κακή εκκίνηση. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και γιατί ήταν τόσο κακή. Παρέμεινα όμως ήρεμος. Στα πρώτα στάδια του αγώνα ο Σαρλ έδειχνε να έχει καλύτερο ρυθμό, αλλά έμεινε από ελαστικά. Έκλεισα τη διαφορά κι έκανα την κίνηση στη στροφή 2. Ξέρω πως αύριο στον αγώνα θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, αλλά σήμερα με τη γόμα αυτή όλα δούλε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο