Εβελίνα Παπούλια: «Θα χαρώ πάρα πολύ να γίνω γιαγιά και θα ήθελα να με φωνάζει έτσι το εγγόνι μου»
09:16 - 23/04/2022
Είναι οι ambassarors της Lynne για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’22. Φωτογραφίζονται μαζί φορώντας τα ρούχα της νέας συλλογής και μιλούν για τη συνεργασία τους και τη μεταξύ τους σχέση, που ξεφεύγει από τα στενά οικογενειακά πλαίσια. Παράλληλα εφαρμόζουν στην πράξη το «κάθε γυναίκα είναι μοναδική», που αποτελεί και το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας. Αφροδίτη, από […]
The post Εβελίνα Παπούλια: «Θα χαρώ πάρα πολύ να γίνω γιαγιά και θα ήθελα να με φωνάζει έτσι το εγγόνι μου» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εβελίνα Παπούλια: «Θα χαρώ πάρα πολύ να γίνω γιαγιά και θα ήθελα να με φωνάζει έτσι το εγγόνι μου»
Η Εβελίνα Παπούλια τρέφει τεράστια αδυναμία στην μονάκριβη κόρη της Αφροδίτη Λιάντου και δεν κρύβει μάλιστα
To άρθρο Εβελίνα Παπούλια: «Θα χαρώ πάρα πολύ να γίνω γιαγιά και θα ήθελα να με φωνάζει έτσι το εγγόνι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕβελίνα Παπούλια: Θα χαρώ πάρα πολύ να γίνω γιαγιά
H Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν στο ΟΚ! για τη σχέση τους και την υποκριτική που αγαπούν.
Διαβάστε το στο vita.gr