Φιλιππίδης: “Σκότωσαν” την Πασχαλιάτικη αγορά οι ενδιάμεσες εκπτώσεις
15:32 - 26/04/2022
«Σκότωσαν» την Πασχαλιάτικη αγορά οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, που ξεκινάνε στις 3 Μαΐου και θα διαρκέσουν ως τις 14 του μήνα, δήλωσε στο GRTimes.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης, λέγοντας ότι ο τζίρος φέτος ήταν στο 50% της αντίστοιχης περιόδου του 2019.
Μάλιστα την παραπάνω δήλωση έκανε ο πρόεδρος του Ε.Σ.Θ., την ημέρα που ο Σύλλογος ανακοίνωσε τις ημέρες και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων του Μαίου.
Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Θ., δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του επειδή το αρμόδιο Υπουργείο δεν προχώρησε στην κατάργηση του μέτρου των ενδιάμεσων εκπτώσεων, το οποίο από τότε που εφαρμόστηκε, είναι σε βάρος της κίνησης στ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr