Θεσσαλονίκη: Πότε ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

16:16 - 27/04/2022

Η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα ισχύσει από την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 έως το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι επειδή η πρώτη Κυριακή του Μαΐου 2022 συμπίπτει με τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, η δυνατότητα λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων μετατέθηκε χρονικά την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που ελήφθη ύστερα από σχετικό αίτημα που κατάθεσε ο ΕΣΘ. Υπενθυμίζει δε, ότι όσοι καταστηματάρχες το επιθυμούν, θα μπορέσουν να λειτουργήσουν την Κυριακή 8/5 με προτεινόμενο ωράριο 11.00πμ-18.00μμ. Όπως ενημερώνει ο ΕΣΘ, κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεκινούν την Τρίτη 3 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Εξαίρεση στον κανόνα αποτελούν οι φετινές ενδιάμεσες εκπτώσεις διότι, όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού κι Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, αν και δεν έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα τίποτα ιδιαίτερο στο λιανεμπόριο και τον καταναλωτή, εντούτοις, κατ´εξαίρεση φέτος, σε μία περίοδο υψηλού πληθωρισμού, παρουσιάζονται ως ευκαιρία για φθηνές αγορές. Σε ό, τι Το άρθρο Ξεκινούν την Τρίτη 3 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)