Ιωάννα Τούνη: H πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της – «Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί!»
20:12 - 27/04/2022
Δύσκολες ώρες περνά η Ιωάννα Τούνη μετά τον θάνατο της μητέρας της από καρκίνο. Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer πριν από λίγη ώρα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μετά από καιρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια όπου βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της ενώ την συνόδευσε […]
The post Ιωάννα Τούνη: H πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της – «Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί!» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη μετά τον θάνατο της μητέρας της: Θα πενθήσω όπως θέλω εγώ
Η Ιωάννα Τούνη απάντησε σε όσους την κατέκριναν, μετά τον θάνατο της μητέρας της
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: Συγκλονίζει με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της
Οι τελευταίες ημέρες είναι χωρίς αμφιβολία από τις πιο δύσκολες για για την Ιωάννα Τούνη. Η απώλεια της πολυαγαπημένης της μητέρας την έχει συγκλονίσει… Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή στις 19 Απριλίου, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η Ιωάννα Τούνη ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της καθώς τη ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Συγκλονίζει με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: Η σπαρακτική, πρώτη ανάρτησή της μετά το θάνατο της μητέρας της
Δύσκολες ώρες βιώνει η Ιωάννα Τούνη αφού πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Η influencer, πριν λίγη ώρα προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση μετά το θάνατο της μητέρας της και τα λόγια που συνόδευσαν τη φωτογραφία ήταν σπαρακτικά. «Μανούλα μου… Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή! Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα!!! Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε ΟΛΑ όσα ήθελα να κάνω και να γίνω -ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη- ευχαριστώ για τον «χώρο» και την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα. Ήσουν για εμένα μάνα και
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Τούνη: Συγκινεί με την πρώτη της ανάρτηση μετά το θάνατο της μητέρας της
Την πρώτη της ανάρτηση μετά το θάνατο της μητέρας της έκανε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram και τα όσα εξομολογείται […]
The post Ιωάννα Τούνη: Συγκινεί με την πρώτη της ανάρτηση μετά το θάνατο της μητέρας της appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΙωάννα Τουνη: «Ραγίζει» καρδιές με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της
Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Ιωάννα Τούνη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από
To άρθρο Ιωάννα Τουνη: «Ραγίζει» καρδιές με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα για τον θάνατο της μητέρας της – Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια
Μέσω μιας σειράς από Instastories η Ιωάννα Τούνη μίλησε στους διαδικτυακούς της φίλους για την πρόσφατη
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα για τον θάνατο της μητέρας της – Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκινεί η Ιωάννα Τούνη στο πρώτο post μετά τον θάνατο της μητέρας της: «Μου λείπεις απεριόριστα»
Με μια φωτογραφία και ένα συγκινητικό αντίο, η Ιωάννα Τούνη αποχαιρέτησε τη μητέρα της με ένα post.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΙωάννα Τούνη: «Μανούλα μου…» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μαμάς της
Την πρώτη της ανάρτηση μετά το θάνατο της μητέρας της έκανε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram και τα όσα εξομολογείται ραγίζουν καρδιές.
Διαβάστε το στο vita.gr