Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα για τα σχόλια που δέχθηκε – «Θα πενθήσω όπως θέλω»
01:04 - 28/04/2022
Δύσκολη είναι η τελευταία περίοδος για την Ιωάννα Τούνη, η οποία έχασε τη μητέρα της από καρκίνο. Απόψε επέστρεψε στα […]
The post Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα για τα σχόλια που δέχθηκε – «Θα πενθήσω όπως θέλω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα μετά το θάνατο της μαμάς της – «Θα πενθήσω όπως θέλω εγώ»
Σε κλάματα ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη, που περνά δύσκολες στιγμές μετά το θάνατο της μητέρας της. Η influencer ανέβασε μια σειρά stories προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί τόσες μέρες απείχε από τα social media αλλά και να απαντήσει σε όσους την κατέκριναν για το πώς πενθεί. Η Ιωάννα Τούνη εξήγησε πως ο λόγος που είχε εξαφανιστεί ήταν ο θάνατος της μητέρας της, η οποία, όπως είπε η Ιωάννα, τα τελευταία 2,5 χρόνια πάλευε με τον καρκίνο και μέχρι το τέλος ήταν πραγματική μαχήτρια. Ευχαρίστησε όσους της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης αλλά δεν δίστασε να αναφερθεί και σε εκείνους που την κατέκριναν επειδή πήγε στη Ναύπακτο τη Μεγάλη Παρασκευή με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Αυτές τις μέρες
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε λυγμούς - «Θα πενθήσω όπως θέλω. Νιώθω λύπηση σε όσους βγάζουν χολή»
H Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στα social media μετά τον θάνατο…
Διαβάστε το στο onsports.gr«Θα πενθήσω όπως θέλω»: Ξέσπασε σε κλάματα για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Ιωάννα Τούνη
«Θα πενθήσω όπως θέλω»: Ξέσπασε σε κλάματα για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Ιωάννα Τούνη Ξέσπασε σε κλάματα για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Ιωάννα Τούνη, η οποία έχασε την μητέρα της από καρκίνο πριν από λίγες μέρες. Δέχτηκε κακόβουλα σχόλια, που την ήθελαν να κάνει διακοπές το Πάσχα μαζί με τον σύντροφό […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΙωάννα Τούνη για τα επικριτικά σχόλια για την απώλεια της μητέρας της: «Θα πενθήσω όπως θέλω»
Ύστερα από αρκετό διάστημα μακριά από τα social media, εξαιτίας της δύσκολης περιόδου που περνάει λόγω του θανάτου της μητέρας της, η Ιωάννα Τούνη, «επέστρεψε» και έγραψε δυο λόγια για την αγαπημένη της μαμά, η οποία ύστερα από περίπου δυόμιση μάχης με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, όλο αυτό το […]
The post Ιωάννα Τούνη για τα επικριτικά σχόλια για την απώλεια της μητέρας της: «Θα πενθήσω όπως θέλω» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr