Χαλασμός στον αέρα για την Ιωάννα Τούνη: «Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου» – «Ντύσου»

11:12 - 28/04/2022

Με αφορμή το βίντεο που ανάρτησε η Ιωάννα Τούνη, στο οποίο έβαλε τα κλάματα για τα σχόλια που έλαβε μετά […] The post Χαλασμός στον αέρα για την Ιωάννα Τούνη: «Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου» – «Ντύσου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανικός στον «αέρα» για την Ιωάννα Τούνη: «Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου» – «Ντύσου! Είναι ρητορική μίσους!» (vid)

«Έχουμε μια παθολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί η ρητορική μίσους… Είναι μία από τις ελευθερίες που καταντά ελευθεριότητα του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να το λύσουν αυτό», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρχικά, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος εξερράγη λέγοντας: «Κάπου ώπα! Εδώ μιλάμε για ένα πένθος. Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου! Όσοι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χαμός στην εκπομπή Super Κατερίνα για την Ιωάννα Τούνη: "Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου" (video)

"Όσοι έχουμε περάσει αυτό το πράγμα βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας! Δεν είναι αστείο Αντρέα!"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο