Γιώργος Καπουτζίδης: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον Πάνο Νάτση – «Ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου»

13:00 - 28/04/2022

Συγκινήθηκε μιλώντας για το ατύχημα του Πάνου Νάτση, που του κόστισε τη ζωή, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Όπως περιέγραψε μιλώντας στο Πρωινό, το βράδυ που σκοτώθηκε ο φίλος και συνεργάτης του, «ήταν το πιο δύσκολο της ζωής μου». «Αυτό έγινε ξημέρωμα Σαββάτου. Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιορτάσαμε εκεί τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, εγώ κοιμήθηκα στης Αλεξάνδρας και έφυγα με το πρωινό δελφίνι. Με το που φτάνω στην Αίγινα με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει έγινε αυτό και αυτό» θυμάται συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Όσο περνούσε η ώρα σκέφτηκα να μείνω στην Αίγινα και να επιστρέψω στην Αθήνα την επόμενη μέρα, γιατί θεώρησα ότι θα είναι κ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης για Πάνο Νάτση: «Ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου» (vid)

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Πάνος Νάτσης μπήκε πολύ σύντομα στην κουβέντα τους, με τον Γιώργο να συγκινείται ιδιαίτερα περιγράφοντας εκείνες τις πολύ δύσκολες στιγμές… «Αυτό έγινε ξημέρωμα Σαββάτου. Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιορτάσαμε εκεί τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, εγώ κοιμήθηκα στης Αλεξάνδρας και έφυγα με το πρωινό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Καπουτζίδης για Πάνο Νάτση: «Ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Καπουτζίδης: "Νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου και το πέρασα όλο αυτό το πράγμα μόνος μου".

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον Πάνο Νάτση 

Συγκινήθηκε μιλώντας για το ατύχημα του Πάνου Νάτση, που του κόστισε τη ζωή, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Όπως περιέγραψε μιλώντας στο Πρωινό, το βράδυ που σκοτώθηκε ο φίλος και συνεργάτης του, «ήταν το πιο δύσκολο της ζωής μου». «Αυτό έγινε ξημέρωμα Σαββάτου. Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιορτάσαμε εκεί τα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας