Ο Ερντογάν λέει στον Πούτιν ότι είναι «έτοιμος να πάρει την πρωτοβουλία» για την ειρήνη
18:16 - 28/04/2022
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε σήμερα στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι θέλει να εργαστεί για την ειρήνη στην Ουκρανία, την επομένη μιας ανταλλαγής...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επικοινωνία Ερντογάν - Πούτιν: Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε «έτοιμος να πάρει την πρωτοβουλία» για ειρήνη στην Ουκρανία
Ο Ερντογάν «εξέφρασε τη βούλησή του για την εδραίωση διαρκούς ειρήνης στην περιοχή μόλις καταστεί δυνατόν τονίζοντας την ώθηση που υπήρξε κατά τις διαπραγματεύσεις της Κωνσταντινούπολης»
Διαβάστε το στο Ο Ερντογάν είπε στον Πούτιν ότι είναι έτοιμος να πάρει την πρωτοβουλία για τερματιστεί ο πόλεμος
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε “έτοιμος να πάρει την πρωτοβουλία για να τερματιστεί ο πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας και να χρησιμεύσει ως μεσολαβητής στον δρόμο της ειρήνης“, διευκρίνισε η τουρκική προεδρία σε ανακοίνωση. Ο Ερντογάν εξέφρασε τη βούλησή του για την εδραίωση διαρκούς […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕρντογάν σε Πούτιν: «Είμαι έτοιμος να πάρω την πρωτοβουλία για να τερματιστεί ο πόλεμος»
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε σήμερα στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι θέλει να εργαστεί για την ειρήνη στην Ουκρανία.
The post Ερντογάν σε Πούτιν: «Είμαι έτοιμος να πάρω την πρωτοβουλία για να τερματιστεί ο πόλεμος» appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΕρντογάν σε Πούτιν: «Είμαι έτοιμος να πάρω την πρωτοβουλία για ειρήνη»
Σύμφωνα με τους Τούρκους ο πρόεδρος της Ρωσίας τον ευχαρίστησε
Διαβάστε το στο news.gr