Κοβάσεβιτς: Έχω εμπιστοσύνη σε Αστυνομία και Δικαιοσύνη

09:45 - 09/01/2020

Το πρώτο του μήνυμα μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος του, έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα έστειλε ο παλαίμαχος Σέρβος ποδοσφαιριστής, Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μεταξύ άλλων, ο Κοβάσεβιτς στην ανάρτησή του στο Instagram έκανε λόγο για ένα «φρικτό γεγονός που τον σόκαρε», ενώ την ίδια ώρα ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την περιπέτεια που πέρασε,… Read more » The post Κοβάσεβιτς: Έχω εμπιστοσύνη σε Αστυνομία και Δικαιοσύνη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοβάτσεβιτς: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη

Διαβάστε το στο

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, στο πρώτο μήνυμά του μετά την εις βάρος του απόπειρα δολοφονίας, εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη, δηλώνοντας βέβαιος ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και το κίνητρο για το γεγονός αυτό. «Πρώτα από όλα θέλω να όλους μου τους φίλους και όλους τους […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Κοβάτσεβιτς: «Εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη»

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, στο πρώτο μήνυμά του μετά την εις βάρος του απόπειρα δολοφονίας, εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική αστυνομία, δηλώνοντας βέβαιος ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και το κίνητρο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Κοβάτσεβιτς: «Εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη»

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, στο πρώτο μήνυμά του μετά την εις βάρος του  απόπειρα δολοφονίας, εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική αστυνομία, δηλώνοντας  βέβαιος ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και το κίνητρο για το γεγονός αυτό. The post Κοβάτσεβιτς: «Εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]