Η ανακοίνωση του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» για τον Μητροπολίτη Δράμας Παύλου

22:06 - 02/05/2022

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» για την αιφνίδια απώλεια του Μητροπολίτη Δράμας Παύλου. Συγκεκριμένα το Σωματείο γράφει στην ανακοίνωσή του: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» εκφράζει τη βαθύτατη του θλίψη για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου. Η άοκνη και συνεχής διακονία του στον Ποντιακό Ελληνισμό, σημάδεψε την πορεία του ως Ηγουμένου του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Σουμελά αλλά και μετέπειτα ως Μητροπολίτη Δράμας, καθώς αφιέρωσε την ζωή του και την ιεραρχία του στον Εύξεινο Πόντο και σε ό,τι τον πρεσβεύει. Ο Μητροπολίτης Παύλος, ήταν ο πρώτος που ως Αρχιμανδρίτης λειτούργησε στα ερείπια τ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίσκοπος του Πατριαρχείου Γεωργίας για τον Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο

Στην ιδιαίτερη αγάπη που έτρεφε για την Γεωργία και τον Γεωργιανό λαό κάνει ειδική αναφορά ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βορείου Αμερικής και Καναδά κ. Σάββας (του Πατριαρχείου Γεωργίας) στο συλλυπητήριο μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου. Το άρθρο Επίσκοπος του Πατριαρχείου Γεωργίας για τον Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς