Πάτρα: «Η Πισπιρίγκου δεν έκανε μόνη της το έγκλημα-Δεν πρόκειται να αποφυλακιστεί» (VIDEO)

09:40 - 03/05/2022

Την εκτίμηση ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου οι πραγματογνώμονες θα έχουν σίγουρα αποτελέσματα για τον μηχανισμό θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας εξέφρασε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, καθώς όπως είπε επιχειρείται να γίνει διερεύνηση τοξικολογικού τύπου από τους ιστούς και όχι από βιολογικά υγρά και η διαδικασία αυτή απαιτεί περισσότερο χρόνο. «Πιστεύω ότι θα υπάρξουν νεότερα δεδομένα που θα προστεθούν στα προηγούμενα για να αποδοθεί η αλήθεια στη δεύτερη έκθεση. Αν έχουμε δύο ισότιμες εκθέσεις, θα είναι δύσκολο να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το τι έγινε. Θα γίνουν νέες ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Θα γίνει μεγαλύτερος αριθμός τομών στην καρδιά, γιατί η αιτία θανάτου στο δεύτε

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση Πάτρας – Δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τα έκανε μόνη της, δεν πρόκειται να αποφυλακιστεί»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 3/5 ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος και τοποθετήθηκε για το θρίλερ των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει κριθεί προφυλακισμένη και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, υπογράμμισε: «Σε καμία περίπτωση στα εγκληματολογικά χρονικά, δεν υπάρχει μία μάνα να ισχυρίζεται ότι υπάρχει […] The post Υπόθεση Πάτρας – Δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τα έκανε μόνη της, δεν πρόκειται να αποφυλακιστεί» appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)