Οργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου: «Μου έχει γυρίσει το μάτι, εξοργίζομαι, θυμώνω»

14:00 - 03/05/2022

Οργισμένη εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή «Love It» εμφανίστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, επηρεασμένη από το τραγικό περιστατικό To άρθρο Οργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου: «Μου έχει γυρίσει το μάτι, εξοργίζομαι, θυμώνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου: Μου έχει γυρίσει το μάτι, εξοργίζομαι, θυμώνω

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε για το αποτρόπαιο περιστατικό και η διευθύντρια του Zero Stray Academy, Σταματίνα Σταματάκου.

Διαβάστε το στο

Οργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου: Μου έχει γυρίσει το μάτι, εξοργίζομαι, θυμώνω

Οργισμένη εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή «Love It» εμφανίστηκε η  Ιωάννα Μαλέσκου, επηρεασμένη από το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην Αιδηψό, όπου ένας άνδρας πέταξε στη θάλασσα ένα γατάκι με το πόδι του.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της