Σαλάχ: "Θέλω Ρεάλ στον τελικό"

08:42 - 04/05/2022

Ξεκάθαρος στις προτιμήσεις του για τον αντίπαλο της Λίβερπουλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Σαλάχ θέλει την Ρεάλ στον τελικό για να πάρει εκδίκηση

Η Λίβερπουλ είναι ασταμάτητη, νίκησε την Βιγιαρεάλ και στην Ισπανία, σφραγίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Champions League που θα γίνει φέτος στο Παρίσι. Απόψε το βράδυ οι Reds θα μάθουν τον αντίπαλο τους που θα προκύψει από το ζευγάρι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι αλλά ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει... ήδη διαλέξει τη δεύτερη φιναλίστ.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Σαλάχ: «Θέλω τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό»

Ο Μο Σαλάχ «διψάει» για εκδίκηση μετά τον χαμένο τελικό του 2018 από τον οποίο είχε αποχωρήσει τραυματίας και θέλει να συναντήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Παρισιού στις 28 Μαΐου. Ήταν ο μεγάλος άτυχος-αδικημένος του τελικού του Κιέβου, το 2018. Ο Μο Σαλάχ είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 30′ του ματς κόντρα […] The post Σαλάχ: «Θέλω τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ο Σαλάχ θέλει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα βρεθεί σε έναν ακόμη τελικό Champions League με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις